Їжа

Брізоль по-французьки

«Бризол» можна готувати абсолютно з будь-якою начинкою. У нашому рецепті ми будемо готувати його з фаршем. Така смакота з яєць з м’ясом під оригінальним соусом і сирною скоринкою мало кого зможе залишити байдужим. Блюдо виходить смачне, ситне і дуже апетитне.

Інгредієнти:
450 грам змішаного фаршу (яловичина і свинина)
4 яйця
60 мілілітрів молока
50 грам твердого сиру
3 солоних огірка
0,1 кілограм сметани
2 зубчики часнику,
рослинна олія
сіль, перець
зелень

Приготування бризол по-французьки
Зелень промиваємо і подрібнюємо. Очищаємо часник.
Готуємо соус. У миску викладаємо сметану, додаємо зелень і пропущений через прес часник. Солимо і перчимо за смаком, а потім перемішуємо до однорідної маси.
Солоний огірок нарізаємо тоненькою соломкою. На тертці натираємо сир.
У глибоку миску вбиваємо яйця і вливаємо молоко. Додаємо сіль, перець і перемішуємо все до однорідної маси. Після цього розігріваємо сковороду і смажимо на неї 4 яєчних млинчика.
Фарш кладемо в миску, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо і злегка відбиваємо його.
На обробну дошку викладаємо один млинець і викладаємо на нього фарш. рівномірно розподіляємо його по всьому блинчику. Зверху промазуємо підготовленим соусом і кладемо трохи солоних огірків. Загортаємо млинець в рулетик. Таким чином звертаємо всі млинці.
Форму для запікання промазуємо рослинним маслом і викладаємо на неї рулетики. Підготовлені рулетики промазуємо зверху сметанним соусом. І присипаємо тертим сиром.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо Бризол по-французьки 25 хвилин. Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!