Їжа

Салат ромашка

Інгредієнти

варений рис – 1 стакан
горбуша в олії, консервована – 1 банку
морква – 1 шт.
варені яйця – 4-5 шт.
майонез – за смаком
рослинна олія для смаження
1 цибулина
зелень – за смаком

Приготування:
Салат викласти шарами. На кожному шарі майонезом намалювати сіточку.
1 шар – варений рис. 2 шар – консервована горбуша (видалити кісточки і розім’яти виделкою). 3 шар – цибулю та моркву, злегка обсмажені на олії. 4 шар – яйця. 5 шар – огірки, нарізані соломкою.
Салат посипати зеленню, прикрасити квітами, вирізаними з яєчних білків, з серединками з жовтка або цедри лимона.

Приємного апетиту!