Їжа

Солянка холостяка: рецепт для швидкого приготування

Для приготування м’ясної солянки нам необхідні:

м’ясо (свинина, копченості, куряче філе, копчена або варена ковбаса, салямі – на ваш вибір)
картопля
цибуля ріпчаста
зелень для смаку
маслини або оливка
сметана
пару солоних маринованих огірків
столова ложка томатної пасти
сіль і перець.

Приготування
Для початку відваримо бульйон зі свіжого курячого м’яса або свинини – солянка на бульйоні вийде наваристий. У бульйон необхідно додати нарізану кубиками картоплю. Відварене заздалегідь м’ясо та інші м’ясні компоненти необхідно нарізати соломкою або скибочками і проварити в бульйоні хвилин 10. Майже готову страву необхідно заправити піджаркою цибулі з томатною пастою. За смаком посолити/поперчити і додати нарізаний соломкою солоний огірок і нарізану зелень. Готова солянка повинна вийти густий і наваристою.
Вимкнувши готову солянку, дайте їй «дійти» на плиті хвилин 10-15 – запахи будуть зводити вас з розуму!
У готові порції в тарілках, додайте ложку сметани, скибочка лимона і пару маслин або оливок, ще можна додати свіжу зелень.